Groepen

Brasserie Dunnik beschikt over veel ruimte voor al uw gelegenheden, waaronder:
– Vergaderingen
– Verjaardagen
– Bruiloften
– Recepties
– Familiefeesten

Omdat Brasserie Dunnik maatwerk wil leveren, bieden wij naast ons vrijgezellenarrangement geen andere vaste arrangementen aan. We komen in overleg graag tot een geschikt arrangement voor u.


Vrijgezellenfeest

Brasserie Dunnik biedt genoeg gelegenheden om elk vrijgezellenfeest bijzonder te maken. We bevinden ons midden in het centrum en dus op loopafstand van de bruisende binnenstad van Zwolle. Bovendien beschikken we over veel ruimte, zo is er dus een grote kans dat u op het laatste moment nog bij ons terecht kunt!

Wilt u een vrijgezellenfeest inclusief dranken? Ook dat is mogelijk in overleg.


Vrijgezellen menu

Vooraf serveren we een vers stokbroodje met huisgemaakte kruidenboter. De hoofdgerechten bestaan uit onbeperkt: spareribs, varkenshaas in champignonroomsaus of Javaanse kipsaté. Vooraf worden de dames verwelkomd met een heerlijke cocktail en voor de mannen hebben we iets sterkers. We eindigen met een lekker vers gezet kopje koffie. Tot slot is voor de aanstaande echtgenoot/echtgenote een leuke verrassing. De kosten bedragen €24,50 p.p.

Bij de reservering bespreken we graag wat uw wensen zijn, en wat er allemaal nog meer mogelijk is bij onze brasserie.


Catering

Heeft u een housewarmingparty, bedrijfsfeest of een andere bijeenkomst in de omgeving van Zwolle? Wij stellen graag voor u een koud- en warm buffet of BBQ samen. Details en prijzen zijn op aanvraag. Voor meer informatie kunt u ons bereiken via mail of telefoon. Onze contactinformatie vindt u onder aan de pagina. Kijk ook eens op vergaderlocaties regio Zwolle.