BIJBAAN ZWOLLE

Ben jij op zoek naar een nieuw uitdaging in Zwolle? Wil jij graag lekker wat bijverdienen, bijvoorbeeld naast je opleiding of andere job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Brasserie Dunnik vind je de leukste en gezelligste bijbaan in Zwolle die er is. Een bijbaan bij ons staat supergoed op jouw cv en je ontmoet toffe gezellige nieuwe mensen. De mensen die je ontmoet tijdens je nieuwe job worden misschien wel je vrienden van de toekomst toekomst. Alle ervaring die je opdoet tijdens je bijbaan in Zwolle bij Brasserie Dunnik kan later in jouw carrière ook nog goed van pas komen!  Brasserie Dunnik bestaat uit een leuk en jong team midden in de bruizende stad Zwolle! Op elke afdeling staan teamwork en gezelligheid bij ons hoog in het vandaal. We drinken vaak na werktijd een borreltje. In de horeca werken betekent bij ons niet ‘altijd werken in de weekenden’, we proberen er altijd voor te zorgen
dat iedereen af en toe een lekker weekendje vrij is van werk! en op zondag ben je sowieso altijd vrij. Heb jij zin om 1 of 2 keer in de week te knallen? Check dan even onze functies hieronder!

Wil jij liever fulltime aan de slag? Kijk dan naar alle fulltime vacatures die wij hebben.

VACATURES ZWOLLE BIJBAAN

Ben jij op zoek naar een toffe vacature in de horeca? Een leuke baan die goed te combineren valt met je studie, school of gezin? Kom werken bij Brasserie Dunnik in Zwolle. Brasserie Dunnik is een gezellige drukke brasserie in het hartje van Zwolle. De Brasserie is gastvrij, sympathiek en warm dankzij haar medewerkers. Zowel binnen in ons sfeervol en gezellige ingerichte Brasserie als buiten op het verwarmde terras is het mogelijk om gezellig en intiem te genieten van koffie- en theespecialiteiten, ontbijt, huisgemaakt gebak, lunch, diner en een lekkere borrel. 

Ga jij solliciteren op deze functie? Leuk! Stuur ons een mailtje naar info@brasseriedunnik.nl of appje/belletje naar 0621151809. En dan spreken wij af onder het genot van een lekker bakkie koffie.

Tot gauw!